0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

VESELINOVIĆ: Spartak je jedna odlično organizovana ekipa, nama motiv neće faliti

Objavljeno: 20.04.18 u 12:37

U drugom kolu plej-ofa Superlige odigraće se 57. vojvođanski derbi.

Koplja će ukrstiti Vojvodina i Spartak na stadionu ‘Karađorđe’.

Subotičani su trenutno za četiri pozicije bolje plasirani od Vojvodine, imaju šest bodova više u borbi za kvalifikacije za Ligu Evrioe, te sasvim sigurno sledi jedan neizvestan duel kakvi su često znali da budu mečevi ova dva rivala.

Ovo će ujedno biti prvi put Aleksandru Veselinoviću da vodi svoju novu ekipu protiv Spartaka koji je predvodio do skoro.

– Spartak je jedna sasvim formirana ekipa, opredeljena da igra napadački, agresivno, atraktivno i na gol više. To je tim sastavljen od mladih i ambicioznih igrača i izvanrednih momaka, koji imaju pobednički mentalitet, kao i odličan stručni štab i organizovan klub iza sebe. Ono što je važno za nas jeste to da u utakmicu uđemo sa odgovornošću da pružimo maksimum, a na osnovu rada tokom prethodne dve nedelje, uopšte ne sumnjam u to da će igrači biti motivisani. Iako to možda nije realno odmah, optimista sam po pitanju toga da će ovi momci u budućnosti Vojvodini doneti određeni kvalitet igre, jer to je nešto što ovaj klub mora da ima i samo to mu dugoročno može doneti dobre rezultate. Očekuje nas težak meč, ali za njega se spremamo profesionalno kao i za svaku drugu utakmicu. Verujem da će se igrati obostrano otvoreno i da će gledaoci, koje ovom prilikom pozivam da dođu na stadion, moći da gledaju jedan atraktivan fudbal, kaže Veselinović.

(Izvor: YouTube/Fk Vojvodina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter