1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

OGLASILI SE IZ HUMSKE: Iliev odgovorio na spekulacije o dolasku Alveša, ali i povratku Đurđevića

Objavljeno: 20.04.18 u 17:59

Sinoć se u medijima pojavila informacija da je Partizan zainteresovan da ovoga leta u svoje redove dovede Portugalca Rikarda Alveša, koji trenutno nastupa u redovima ljubljanske Olimpije.

Nekadašnji fudbaler Porta i Boaviste igra na poziciji ofanzivnog veziste, što je pozicija koja prema Ivici Ilievu nije prioritet u narednoj letnjoj pijaci.

– On je igrač sredine terena. Nema rezona da ga dovodimo ako već imamo tu poziciju popunjenu s nekoliko fudbalera. Naši prioriteti su drugačiji, mada moram reći da ćemo reagovati dovođenjem igrača ako se dogode neki iznenadni odlasci. Tenutno imamo četiri štopera i ukoliko jedan bude otišao, odmah bismo doveli zamenu. Naravno, već imam spisak igrača sa našeg pogona koje ćemo pridružiti timu na leto-, rekao je Iliev za list „Kurir“.

Takođe, grčki mediji ovih dana špekulišu o mogućem povratku Uroša Đurđevića u redove Partizana, međutim sportski direktor crno-belih smatra da je tako nešto vrlo teško izvodljivo.

– Nekako je logično da se takvi igrači vezuju za Partizan ako bi se ukazala prilika za njegov transfer. O tome će se pričati na leto, ali su male šanse da će ga Olimpijakos pustiti-, zaključio je Iliev.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter