3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DANILO PANTIĆ: Verujem u prolaz dalje!

Objavljeno: 19.04.18 u 09:25

Partizan je u prvom meču polufinala Kupa Srbije poražen od Čukaričkog 4:2, ali nada o finalu nije ugašena, revanš je na programu 9. maja u Humskoj.

Da nije sve gotovo veruje i veista crno-belih, najbolji pojedinac Partizana juče na Banovom Brdu Danilo Pantić.

— Primili smo previše golova, a to ne sme da nam se dešava. Na kraju nismo uspeli da ostvarimo pozitivan rezultat, iako smo se vraćali u meč dva puta, ali jednostavno danas nismo mogli da damo toliko golova koliko smo primili. Imali smo dosta šansi koje nismo iskoristili, ali šanse su tu da se promašuju takođe. Uveren sam da će biti bolje sledeći put.

Bivši fudbaler Čelsija je govorio i o prelepom golu koji je postigao za izjednačenje 2:2.

— Trenutak inspiracije je učinio svoje, a nadam se da će ih biti još koliko u sledećem meču. Drago mi je da igramo sve bolje i presrećan sam jer se naporni rad isplaćuje što me motiviše da dajem više i treniram bolje.

Danilo Pantić je istakao i da je Vladimir Stojković mnogo falio, ali da nijedan gol nije išao na dušu Marka Jovičića.

— Stojke nam znači, ali nijedan gol ne ide na dušu Marka Jovičića, on je odradio odlično svoj deo posla.

Na kraju vezista Partizana je istakao da veruje u prolaz u finale.

— Dva gola da damo, a ne primimo nijedan, zašto da ne? Igramo kući, verujem u prolaz u finale. A do tada, igramo za vikend ponovo i eto prilike da im vratimo za gorak poraz – zaključio je Pantić.

0
0

3 Komentara

  1. Tako će i biti ,ako se bude borili svi igrači. Ti trebaš da što više šutiras na gol, imaš jak sut.Oslobađaj se brže lopte i to je to za uspeh.Ti Markovic Djerlak ste super talenti.Đuka me muci sa odbranom i taktikom.Igrati sa 10 igrača.
    Biće bolje daće Bog.Ali trčanje važi za sve.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter