0
Evropske lige

SPREMA LI SE SENZACIJA: Tevez odlaže Bufonov odlazak u penziju!?

Objavljeno: 16.04.18 u 14:59

Legendarni italinaski golman Đanluiđi Bufon najavio je okončanje igračke karijere na kraju tekuće sezone, ali bi možda jedna zanimljiva ponuda mogla da ga natera da još jednom razmisli o tome.

Naime, jutros su se pojavile vesti da slavni argentinski klub Boka Juniors nudi čuvaru mreže Juventusa da pređe u njihove redove i odigra još jednu sezonu.

Glavna spona između argentinskog velikana i Bufona je Karlos Tevez koji je sa italijanskim golmanom već gorovio na ovu temu, ali i odveo predsednia Boke Danijelea Angelićija u Torino na pregovore sa golmanom.

Argentinski napadač je dve sezone bio Bufonom saigrač u Juventusu, sa kojim su zajedno osvojili dva Skudeta i igrali finale Lige šampiona.

Legendarni golman se navodno najpre zahvalio na ponudi, ali je zatim obećao da će ipak još razmisliti pre nego što donese odluku.

Dakle ovakva mogućnost i dalje je otvorena, a nema sumnje da bi prelazak legendarnog Điđija na Bombonjeru žestoko odjeknuo u svetu fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter