4
Domaći fudbal

FOTO: Twitter

SKANDAL: Navijači Partizana pretili supruzi Milana Borjana!

Objavljeno: 15.04.18 u 19:35

Tokom 157. večitog derbija navijači Partizana su vređali golmana Crvene zvezde Milana Borjana pominjujući mu porodicu.

Ipak, tu nije bio kraj. Kako kaže supruga Milana Borjana Snežana, Grobari su joj pretili, te se obratila javnosti.

– Poštovani gospodine predsedniče, premijerko, ministri i borci za ljudska prava. Do kada će nasilje nad ženama ostati nekažnjeno? Doživela sam da meni, ženi koja je doprinosila fudbalskom klubu Partizan i radila u istom, navijači pokazuju kako će prerezati vrat, pritom najstrašnije vređajući mene i moju porodicu. Da li misle ti isti navijači da mi tim ponašanjem zabrane da dođem na stadion? Ne, gospodo, naprotiv. Podignute glave ići ću svuda da podržim čoveka koga volim i za čiju se karijeru borim. STOP NASILjU NAD ŽENAMA – napisala je Snežana Borjan na Instagramu.

Podsetimo, Snežana Borjan je nekada bila direktorka margetinga u Partizanu.

0
0

4 Komentara

  1. Tata, dušo, ti si bolestan. Da li smo mi krivi i za ono dete koje ubiste pre 20 godina pa niko nije odgovarao? Odučili smo vas od fudbala, a viu kao i uvek, devojčice jugoslovenske, onda krente da palite, rušite i vređete žene! Junačine partizanske! Inače, dok je gospođa Borjan bila u Partizanu onda joj nije trebala šerpa? Licemeru!

    0
    0
    Odgovori
    • DARKO OPET TE PUSTILI NA VIKEND I TO JE LEPO ALI TO NE ZNACI DA MOZES DA NE PIJES LEKICE!
      MALO OZBILJNOSTI MOLIM!

      0
      0
      Odgovori
  2. Neko totalno nebitan zeli da mu se pomene ime ili Zvezda preko ove nazovi zene pokusava da spere ljagu sa ne cuvenog incidenta koji su napravil njeni navijaci.Gospodji bi porucio da drzi serpu u rukama i da se mane Djavoljeg posla-jer ko sa Djavolom tikve sadi……… neko obraco paznju na nju,stvarno bi trebalo i vi portali da se upitate o cemu pisete

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter