2
Domaći fudbal

ĐUKIĆEV OSVRT NA ČUVENU IZJAVU LOLE SMILJANIĆA: Sve sam pokušao, hvatao ga za nogu ispod stola… (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.18 u 13:52

Na konferenciji za medije uoči 157. ‘večitog’ derbija novinari su podsetili trenera Partizana na scenu od pre više od decenije i čuvenu izjavu Milana Lole Smiljanića posle derbija na ‘Marakani’.

U sličnoj situaciji kao danas, februara 2007. godine Partizan je gostovao Crvenoj zvezdi koja je tada već uveliko rešila šampionsku trku, a doživela je poraz od 4:2, nakon čega je nastala, sada već, kultna scena sa konferencije za medije i reči Milana Lole Smiljanića.

– Mislim da smo zatvorili ovo ovde sve, Zvezda je imala sreće, trebalo je da bude 0:9. Pa, neka sada uzme titulu, ako je nije sramota, naravno!’ – rekao je tada Smiljanić, a Đukić je sedeo do njega.

Na današnjoj konferenciji za medije pred 157. susret ‘večitih’ rivala Miroslav Đukić se usled pitanja novinara prisetio momenta od pre 11 godina.

– Lolu sam probao da smirim. Hvatao sam ga za nogu ispod stola na konferenciji za novinare… Ali Lola je Lola, nemoguće ga je smiriti – prisetio se Đukić uz osmeh.

(Izvor: youtube / KaktusCzar)

A ovde pogledajte današnje izlaganje Miroslava Đukića:

(Izvor: youtube / FK Partizan Beograd)

0
0

2 Komentara

  1. Па дерби после тога пукли 4:1 … каква комедија … какав глупави старлетан…
    пфц- путујући фудбалски циркус…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter