9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČI, ŠTA KAŽETE: Mažić propušta derbi, poznato ko će deliti pravdu Crvenoj zvezdi i Partizanu!

Objavljeno: 12.04.18 u 10:58

Odlukom Fudbalskog saveza Srbije, Milorad Mažić ipak neće suditi ‘večiti derbi’.

Najveća fudbalska utakmica domaćeg šampionata na programu je u subotu od 18.30 časova.

Na startu plej-ofa sezone 2017/18 snage će odmeriti Crvena zvezda i Partizan, a sudija tog meča biće Danilo Grujić! Sudiji iz Niša će pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević koji će mu biti asistenti, kako je odlučila sudijska komisija FS Srbije.

U kratkom periodu ovo će biti treći derbi koji sudi Grujić, pošto je delio pravdu na startu plej-ofa prošle sezone kada su se iz tabora crveno-belih žalili što nakon udaranja Frimponga, Leonardo nije isključen, a bio je sudija i u avgustu kada su isti rivali igrali ove sezone.

FOTO: STARSPORT
0
0

9 Komentara

  1. Ne druskane, vidim da imas mali problem sa IQ koeficijentima, cekali ste Mazica, odlagali sve zivo da bi vam se igraci oporavili, sramotno je sto ste citav sport zatrovali i unistavate ga… iz dana u dan

    0
    0
    Odgovori
  2. Zar ne bi trebao naslov da glasi: Grobar Cokot sudi derbi! Covek koji je najzasluzniji za Partizanovu duplu krunu sudi derbi ponovo!
    Pa onda navesti, sudija koji na 1:1 odlucujuceg derbija na Marakani nije iskljucio Leonarda zbog ociglednog udaranja u lice Frimponga! Isti taj sudija je propustio da u kup utakmici u Novom sadu iskljuci Leonarda zbog udaranja u vise navrata Planica u lice, a da je u oba slucaja vec imao zuti karton!
    Isti ovaj sudija je u finalu kupa protiv Zvezde propustio da signalizira Mazicu cist penal nad Boacijem, kao i kasnije udaranje Leonarda u lice Lukovica bez lopte!
    Sta reci, sem bruka i sramota!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter