0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

VELIKI ZNAK PITANJA: Oglasio se Matija Nastasić i objasnio o kakvoj se povredi radi…

Objavljeno: 11.04.18 u 14:26

Štoper Šalkea i fudbalske reprezentacije Srbije svestan je da možda neće igrati na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Prethodnog vikenda Šalke je poražen od Hamburega sa 3:2, a ujedno je izgubio i standardnog štopera Matiju Nastasića, koji se povredio u 75. minutu i napustio je teren.

Jutros se pojavila informacija da ga čeka pauza od najmanje dva meseca, što značajno ugrožava njegov nastup za Srbiju na Mondijalu u Rusiji, a zatim se i sam Nastasić oglasio u izjavi za ‘B92’.

– Moram da pauziram narednih nekoliko nedelja. Imam malo oštećenje zadnjih ligamenata kolena. Ne znam koliko će biti duga pauza i da li ću učestvovati na Svetskom prvenstvu – poručio je Nastasić.

Kako je do kraja Bundeslige ostalo još pet rundi, jasno je da je sezona u Šalkeu za njega završena. Sada je potrebno preduzeti sve kako bi se 25-godišnji defanzivac spremio za Svetsko prvenstvo.

To takmičenje startuje 14. juna utakmicom Rusija – Saudijska Arabija, a za ‘orlove’ počinje 17. juna mečom protiv Kostarike u Samari.

Zatim će Srbija još igrati protiv Švajcarske u Kalinjingradu 22. juna i protiv Brazila u Moskvi 27. juna.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter