0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

TEŽAK UDARAC: Standardni reprezentativac Srbije pauzira najmanje dva meseca, da li je san o Mondijalu gotov? (FOTO)

Objavljeno: 11.04.18 u 10:33

Mladen Krstajić kao bivši štoper zna koliko je bitna odbrana na velikim takmičenjima, a baš taj deo tima mogao bi da bude oslabljen bez jednog od ključnih igrača.

Veliki broj srpskih reprezentativaca je prethodnog vikenda odigrao odlično, čak i postigao golove za svoje timove, ali stigla je i jedna prilično loša vest.

Naime, novinar Aleksandar Stojanović prenosi da je štoper Šalkea i ‘orlova’ Matija Nastasić doživeo povredu u duelu svog kluba protiv Hamburga zbog čega je napustio taj meč 15 minuta pre kraja.

Nezvanično, radi se o stepenu povrede koji iziskuje najmanje dva meseca oporavka, što znači da Nastasić neće biti tu za pripreme nacionalnog tima u Austriji početkom juna, a veliko je pitanje kod nastupa na Mondijalu.

Nije potrebno govoriti koliki bi to bio hendikep za reprezentaciju Srbije, pošto je Nastasić jedan od nosilaca igre u odbrani tima Mladena Krstajića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter