0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

STRPLJENJE I RAD DONELI REZULTATE: Marko Petković zaslužio prve pohvale u Moskvi

Objavljeno: 09.04.18 u 16:25

Iako je na svom početku u redovima moskovskog Spartaka trpeo dosta kritika, bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Petković pokazao je da upornost i rad donose rezultate.

Srpski bek je dugo čekao svoju šansu u ruskom timu, a kada ju je dobio to je iskoristio na pravi način.

Petković je u meču sa Anžijem zaigrao prvi put još od 21. novembra i utakmice sa Mariborom u okviru Lige šampiona i odigrao verovatno svoju najbolju utakmicu u dresu moskovskog kluba.

Tome svedoče i reči trenera Spartaka Masima Karere, koji je posle utakmice istakao bivšeg igrača Zvezde u prvi plan, čak i ispred srelca het-trika Kvinsija Promsa.

-Moram da pomenem Petkovića. Inače ne volim da pričam o pojedincima, ali ovo je sasvim drugačiji slučaj, pošto Marko nije igrao, ali je strpljivo radio, trenirao, čekao šansu. I danas je izgledao dobro-, rekao je Karera.

Podrška i pohvale srpskom internacionalcu stigle su i od strane legendatnog napadača Valerija Rejngolda, doduše uz malu rezevu.

-Petković je igrao dobro. Nema zamerki. Ali moramo da budemo iskreni: Anži jednostavno nije protivnik na osnovu kog možemo suditi- rekao je Renogold.

Svakako ova utakmica i pohvale nakon nje poslužiće kao veliko ohrabrenje Marku Petkoviću, koji je ovom partijom može se reći probio ruski „led“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter