1
Domaći fudbal

Fudba Super Liga Season 2017-2018 Javor v Partizan Marko Jankovic (C) celebrate scoring a goal with the Zoran Tosic Danilo Pantic Milan Mitrovic Nemanja Miletic (R) Ivanjica, 19.11.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT SAZNAJE: Partizanov dogovor sa evropskim gigantom, a sada je jasno da je napravljen ogroman posao! (FOTO)

Objavljeno: 07.04.18 u 10:14

Posle Saše Zdjelara precizirana kupovina i drugog veziste, koji bi trebalo da u junu potpiše sa crno-belima ugovor na tri godine.

Plaćanje potraživanja za evropsku licencu je odrađeno, pa u Partizanu pored tekućih aktivnosti pokušavaju da vuku poteze za predstojeći prelazni rok.

Kako je HotSport najavio pre desetak dana i iz kluba su potvrdili da će od Olimpijakosa otkupiti Sašu Zdjelara što je korak od realizacije, a postignut je dogovor da u Humskoj ostane i Danilo Pantić.

Čelsi, čiji je vezista zvanično član, dao je zeleno svetlo i dobiće određenu sumu novca što im se ‘isplati’. Jasno je da Englezi u svojim planovima nemaju mladog reprezentativca Srbije.

Povučen je i sledeci korak. U Humskoj su spremili Pantiću ugovor na tri godine koji ce važiti do 30. juna 2021. godine.

FOTO: STARSPORT

Pošto je izvestan rastanak sa Leandre Tavambom u konkurenciji za njegovog naslednika u napadu pored Ognjena Ožegovića su dva igrača. Jedan je Srbin, a drugi stranac. Crno-beli su za sada tajanstveni mada je neki načelan plan u zavisnosti od prodaje da se angažuje nekoliko pojačanja.

0
0

1 Komentara

  1. Koliko samo stvari za anale ekonomije …..

    Najveći izvoznik poklanja decu pre stasavanja neki sad vrede 30 mil eur minut nisu igrali u prvom timu, drugi su grejali klupe bogatih klubova i karijere im propadaju, neki se vraćaju za novac..???

    Kako sve organizuju….da klub koji je izvezao više od svih brazilaca i Ajaksa umesto jednog ultra bogatog kluba i učesnika završnice lige šampiona, klub u dugovima….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter