0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EL FARDU BEN: Ako želimo pobedu u derbiju, moramo da igramo kao tim

Objavljeno: 06.04.18 u 11:43

Reprezentativac Komora je juče u meču sa Zemunom bio dvostruki strelac.

To bi mogla da bude dobra uvertira Bena za bolje partije u plej-ofu Superlige Srbije.

Velika su očekivanja od El Fardu Bena koji je ove zime stigao iz Olimpijakosa u redove Crvene zvezde. Napadač crveno-belih igra iz meča u meč sve bolje te se od njega dobre igre tek očekuju.

– Nisam video loptu u golu posle šuta, ali mi je drago što sam pokazao da mogu da postignem pogodak iz slobodnog udarca. Posle dugo vremena sam postigao ovakav gol i moje samopouzdanje je sada još veće. Na svakom treningu vežbam slobodnjake, ako ne vežbate nikada nećete dostići najviši nivo. Nadam se da ću ponoviti ovakav pogodak uskoro. Drugom golu koji sam postigao prethodila je sjajna akcija cele ekipe. Počela je od Radonjića, išla preko Pešića i Ilića koji mi je uputio odličnu asistenciju. Ceo tim je danas izgledao odlično na terenu i mislim da svi treba da budemo zadovoljni prikazanim, počeo je Ben, da bi se potom osvrnuo i na utakmice koje su pred Zvezdom.

– Fantastično se osećam posle utakmice sa Zemunom, bilo je vrlo bitno da odigramo dobro i u odličnom raspoloženju uđemo u pripremu za derbi. Nadam se da ćemo nastaviti sa ovako dobrim igrama. Ukoliko želimo da pobedimo u večitom derbiju moramo da igramo kao tim. Pokazali smo da to možemo, nastavićemo da se spremamo i da verujemo u sebe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter