0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

POJELI BI SE OD MUKE: Nisu hteli da kupe Sergeja za 100.000 evra, a on sada vredi najmanje hiljadu puta više!

Objavljeno: 05.04.18 u 14:55

Ono kad napraviš jednu od najvećih grešaka u istoriji kluba.

Nekadašnji trener austrijskog Rapida Zoran Barišič podsetio je austrijske medije na priču iz 2013. godine zbog koje se bečki klub kaje već pet godina, i tek će žaliti zbog očajne odluke.

Tada je mladi Sergej Milinković-Savić zapao za oko ljudima iz prestonice Austrije prilikom utakmice mladih timova Vojvodine i Rapida.

Odmah su krenuli u realizaciju i Barišić im je tada završio gotovo ceo posao. Sve je bilo sređeno, ostalo je još da se plati 100.000 evra i veliki biser srpskog fudbala otišao bi put Beča.

Međutim, čelnici Rapida su i pored tri sastanka u Beču sa Sergejevim ocem Nikolom odlučili da im je to prevelika cifra i odustali su od celog posla. Koliko je to bila katastrofalna odluka videlo se već šest meseci kasnije.

Milinković-Savić je postao šampion Evrope sa omladinskom selekcijom Srbije, već u leto 2014. je otišao u Genk za milion evra, a 2015. godine postao i prvak sveta na Novom Zelandu.

Zatim je usledio transfer u Lacio za 10.000.000 evra, a onda i meteorski razvoj i uspon, pa se sada evropski giganti otimaju za njega uz najavljivan transfer od najmanje 100.000.000 evra.

Nule se samo množe, a ljudi u Rapidu čupaju za kosu…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter