0
Domaći fudbal

NOVI UDAR IZ HUMSKE: Na Binića, ali i legende Partizana – ‘Jeftine Jude za 30 srebrnjaka!’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.18 u 13:15

U novoj emisiji ‘Partizanovog vesnika’ potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić ponovo je opleo po FSS, ali i ‘samoprozvanim partizanovcima’, koje su za njega – izdajnici.

Glas je ponovo podigao prof. dr Vladimir Vuletić, pravni zastupnik srpskog šampiona, nakon jučerašnje odbijene žalbe ‘večitih’ na odluku o oduzimanju po dva boda.

– Imamo kakofoniju različitih glasova, različitih klubova, koji se, gotovo, utrkuju u razmeni saopštenja u poslednje vreme. Radnički sa Nišave i Vojvodina koji je, takođe, glasala protiv uvođenja VAR tehnologije, a sada je svesna koliko je inicijativa Partizana bila blagotvorna – izjavio je za klupsku televiziju Vladimir Vuletić.

– Četiri kluba Superlige su, odmah pošto su Partizan i Zvezda kažnjeni, požurili da se oglase i gromko pozdrave odluke disciplinskih organa. Poručivali su kako ‘ne sme da bude privilegovanih’. Izgleda su upravo ti, takozvani, mali ‘klubovi’ privilegovani. Dragiša Binić je prilikom izricanja presuda rekao da bi ‘ti klubovi’, misleći na Partizan i Crvenu zvezdu, trebalo da budu srećni što nisu strožije kažnjeni, iako je bilo određenih insistiranja. Koje su to više sile da utiču na Disciplinsku komisiju? Gde su te moćne sile koje očigledno ima u mislima Dragiša Binić? – pita se Vuletić.

Osim Dragiše Binića, na meti Vuletića našle su se i legende Partizana koje su, po njemu, ‘jeftine Jude za 30 srebrnjaka.

– Nećemo dozvoliti da budemo žigosani. Ova nedelja je, inače, Strasna nedelja. Juda, koje su spremne da za 30 srebrnjaka urade svašta, i danas ima. Mnogo ih je. Recimo, neke ‘legende’. To su jeftine Jude za 30 srebrnjaka – naveo je Vladimir Vuletić.

(Izvor: youtube / Danas Conference Centre)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter