0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVANIČNA POTVRDA: Stolica nije više trener Vojvodine

Objavljeno: 04.04.18 u 18:04

Ilija Stolica danas je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba Vojvodine, a tim povodom oglasio se i klub iz Novog Sada.

Dosadašnji šef stručnog štaba Vojvodine Ilija Stolica danas je neočekivano podneo ostavku na tu funkciju, a u svom obrazloženju, sada već bivši trener Vojvodine istakao je da se na ovaj korak odlučio zbog toga što nije osećao podršku od pojedinih struktura kluba, kao i dolaska navijača na trening pred sutrašnju utakmicu protiv Rada, navedeno je na sajtu Vojvodine, uz informaciju da je ekipa pod njegovim vođstvom od 23. decembra do danas na osam zvaničnih mečeva dva puta pobedila, dva puta remizirala i čak četiri puta izgubila, uz gol razliku 8:9. 

Na kraju saopštenja, Vojvodina je Stolici poželela puno sreće u nastavku karijere, a ko bi mogao da ga zameni na klupi crveno-belih iz Novog Sada možete pročitati ovde.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter