0
Evropske lige

SERIJA A: ‘Derbi dela Madonina’ bez golova, Ikardi je tako ‘odlučio’! A sve je prštalo… (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.18 u 20:35

Puno se očekivalo od 190. derbija ‘grada mode’, ali je važnost rezultata i bodova ‘pojela’ utakmicu, iako je bilo dosta prilika za gol na obe strane.

Znate one utakmice u kojima bude pregršt šansi ispred oba gola, promašuju se prazne mreže, ali se nijednom ne zatresu. E takav meč smo gledali večeras na San Siru, gde je Inter imao sve u svojim rukama, ali se Mauro Ikardi pobrinuo da se najveći rival ne nokautira.

U prvom poluvremenu Argentinac je bio u prvom planu zbog gola koji jeste postigao, ali koji je poništen zbog ofsajda asistencijom VAR tehnologije.

Milan je u ovom meču imao veći imperativ pobede, ali se to na terenu nije videlo. Visoki presing ‘nero-azura’ potpuno je odsekao igru formalnog domaćina, ali koji je ipak pretio iz polukontri najviše preko Čalhanoglua i Susa. Ali, to je bilo ‘mršavo’.

Sa druge strane, Inter je bio konkretniji i u 56. minutu desila se prva bruka Maura Ikardija. Argentinac je sa samo četiri metara promašio nemoguće i zapanjio sve na stadionu.

Tu se Ikardi nije ‘zaustavio’, već je do kraja derbija još jednom promašio prazan gol. U nadoknadi vremena je iz slične pozicije, ali uz uklizavanje ka lopti, ponovo poslao loptu pored leve stative. Svi su se čudili i zbog prvog, a šta tek reći posle drugog promašaja.

Torino našeg Adema Ljajića je bio ubedljiv protiv Krotonea, a upravo srpski reprezentativac je asistirao za jedan od tri gola Belotija, dok je još strelac za ‘bikove’ bio Jago Falke. Utešni gol za goste dao je Faraoni u 90. minutu susreta za konačnih 4:1.

U poslednjem meču odloženog 27. kola Kjevo je vodio od 72. minutu golom Đakerinija, ali je Sasuolo sa dva igrača manje u 95. minutu izjednačio preko Kasate i rastužio ‘Bentegodi’.

Serija A – odloženo 27. kolo:

Utorak

Atalanta – Sampdorija 1:2 (0:1)
(Toloi 67 – Kaprari 43, Zapata 84)

Đenova – Kaljari 2:1
(Lapadula 53, Medeiroš 90 – Barela p 62)

Udineze – Fiorentina 0:2 (0:1)
(Veretu 29 p, Simeone 71)

Sreda

Benevento – Verona 3:0 (1:0)
(Leticija 25, Dibate 66, 84)

Milan – Inter 0:0

Kjevo – Sasuolo 1:0 (0:0)
(Đakerini 72 – Kasata 90+5)

Torino – Krotone 4:1 (3:0)
(Beloti 16, 36, 68, Falke 20 – Faraoni 90)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter