0
Fudbal

FUDBALSKA LAKRDIJA U ZAGREBU: Sudija uništio utakmicu Dinama i Rijeke, pa se u lice smejao gostujućem treneru (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.18 u 22:07

Utakmica polufinal Kupa Hrvarske između Dinama i Rijeke završena je pobedom Zagrepčana od 3:0, ali nakon utakmice niko ne govori o golovima već o glavnom arbitru susreta.

Sudija Mario Zebec bio je prva zvezda utakmice na „Maksimiru“, sve zahvaljujući svojim katastrofalnim odlukama koje su mahom bile na štetu gostiju.

Sve je počelo u 37. mminuta kada je pri stopostotnoj prilicu Rijeke „podignut“ nepostojeći ofsajd, a u poslednjim momentima prvog poluvremena oštećen je i Dinamo za nedosuđen jedanaesterac.

Početkom drugog poluvremena Zebec je neopravdano pokazao drugi žuti karton kapitenu gostiju Bradariću prilikom jednog starta a sredini terena, iako je vidljivo da nikakvog prekršaja tu nije bilo.

Ipak glavni arbitar je u 71. minutu propustio da stanje na terenu izjednači, pošto je propustio da pokaže drugi žuti kartom desnom beku Dinama Stojanoviću, koji je na ivici šesnaesterca oborio igrača Rijeka Akostija koji je ustremio ka golu.

– Nije u redu da mi se sudija smeje u facu nakon utakmice. Govorim zbog zaštite fudbala, voleo bih da ovaj sudi na Svetskim i Evropskim prvenstvima – rekao je ogorčeni trener Rijeke Majtaž Kek posle utakmice.

Slovenački stručnak je na kraju utakmice smirivao svoje igrače koji su protestvovali.

– A šta je trebalo? Pa nije u redu da se tako ponašaju, svi su bili oštećeni, i Dinamo – naveo je Kek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter