0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZBIJAJU SE REDOVI PRED DERBI: Na spisku Miroslava Đukića igrač više

Objavljeno: 03.04.18 u 10:10

Sve je kompletniji sastav Partizana pred poslednjih osam kola Superlige Srbije, Miroslav Đukić može biti zadovoljan pred derbi sa Crvenom zvezdom.

Dva iskusna štopera su morala na bolovanje, a za Partizan je važno da se posle mesec dana samo individualnog rada u takmičarski pogon vraća Milan Mitrović. Ova vest je važna za trenera Miroslava Đukića, jer će najzad moći da računa na veći broj štopera, a ne samo na Nemanju R. Miletića i mladog Svetozara Markovića. Jedina alternativa bio je Slobodan Urošević, koji je ovu ulogu imao u drugom poluvremenu meča protiv Javora u Ivanjici.

Da ne bi mnogo reskirali sa Milanom Mitrovićem, plan je da bivši defanzivac Rada i Mersina verovatno preskoči četvrtak i megdan sa Borcem i da za desetak dana bude u kombinaciji za večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

Što se tiče Bojana Ostojića, njegov povratak se očekuje do kraja aprila za sam finiš sezone koja traje do 20. maja, a klub iz Humske ima obaveze u polufinalu Kupa Srbije, a ime rivala saznaće danas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter