1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODREĐENE SUDIJE ZA NAREDNO KOLO SUPERLIGE: Partizanovcima se nimalo neće dopasti izbor FSS za mečeve u ‘Humskoj’ i na ‘Marakani’

Objavljeno: 03.04.18 u 17:22

Fudbalski savez Srbije delegirao je sudije za utakmice 30. kola Super lige, koje se igraju u vanrednom terminu u četvrtak, 5. aprila.

Svakako će mnogo pažnje privući izbor arbitara za mečeve Partizana i Borca, odnosno Crvene zvezde i Zemuna, koji se navijačima crno-belih sigurno neće nimalo dopasti.

Naime FSS je odlučio da pravdu na utakmici Partizana i čačanskog Borca pravdu deli Majo Vujović, dok će na utakmici Crvene zvezde i Zemuna na centru stajati Zoran Široki.

Poznato je da navijači Partizana ni sa malo simpatija ne gledaju na dvojicu pomenutih arbitara i sigurno će biti povika sa njihove strane na ovakav izbor čelnih ljudi našeg fudbala.

Sa druge strane najbolji srpski sudija Milorad Mažić se posle tri nedelje pauze vraća na superligaške terene i deliće pravdu na utakmici u Kruševcu između Napredka i Radničkog iz Niša.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter