0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MARKO MARIN PRIZNAJE: Gazda je u pravu što na tera iz kluba

Objavljeno: 03.04.18 u 19:55

Sve ključa u grčkom fudbalu. Odnosi među klubovima u tamošnjem šampionatu vrlo su zategnuti a sada je u Olimpijakosu došlo do previranja i unutar tima.

Situacija je u pirejskom klubu eskalirala nakon prethodnog kola, kada su crveno-beli remizirali na gostovanju Levadijakosu (1:1) i sebe značajno udaljili od titule.

Danas je usledila i žestoka reakcija vlasnika kluba Vangelis Marinakis, koji je odlučio da raspusti gotovo čitav tim usled nezadovoljstva rezultatima. Marinakis je igračima poručio da su slobodni, te da će ostatak sezone odigrati sa juniorima.

Ovakvu odluku vlasnika kluba podržao je prvotimac Olimpijakosa, Marko Marin, koji smatra da je ova njegova odluka bila poptuno opravdana.

-Gazda je u pravu što je doneo takvu odluku. Olimpijakos prosto mora da bude šampion svake godine. U poslednja dva, tri meseca stvarno igramo loše. Uradili smo malo toga da postanemo šampioni. Sve smo upropastili. Imamo sjajne uslove, ali kao da ovde nije prisutan mentalitet pobednika-, rekao je Marin čija je sudbina u klubu još uvek neoznata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter