0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Sjajne vesti za Milojevića- Zvezda ojačana dočekuje start plej-ofa!

Objavljeno: 03.04.18 u 16:05

Crveno-beli poslednje vreme imaju dosta problema sa povredama, koje su treneru Vladanu Milojeviću znatno skratile rotaciju.

Ipak ono što HotSport juče najavio danas se obistinilo i Donald Mičel ponovo je u punom trenažnom procesu sa ostalim saigračima.

Kapitena Zvezde je povreda odvojila od terena na duži period, ali sada je to sve prošlost i pouzdani vezista se priprema za izazove koje njegov tim očekuju u plej-ofu.

– Jedva sam dočekao ovaj trenutak, tri nedelje je prošlo u čekanju da se ponovo vratim treninzima. Svi smo se uverili da nemam nikakvih zdravstvenih problema i da mogu da se vratim radu sa sto posto svojih mogućnosti. Osećam se odlično, jako mi je prijao današnji trening. Sada moram što pre da se vratim u prvobitnu formu kako bih se u potpunosti stavio na raspolaganje šefu stručnog štaba. Već sam počeo sa napornim radom i spreman sam na potpuno predan rad kako bih što pre ponovo zaigrao – rekao je Donald za klupski sajt.

Zvezdin vezista je istakao da će njegova ekipa uraditi sve kako bi i u plej-ofu beležili odlične rezultate.

– Osam važnih utakmica je pred nama, osam prepreka do šampionske titule. Moramo da im pristupamo maksimalno ozbiljno kao što smo to radili i do sada. Derbi je utakmica o kojoj se najviše priča naravno, ali ne smemo da zaboravimo da pre nje dočekujemo neugodnog protivnika, ekipu Zemuna. Svi moramo da se fokusiramo na nju i da idemo korak po korak, kako bismo se krajem maja radovali novoj šampionskoj tituli sa našim navijačima – poručio je Donald.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter