3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda dobija veliko pojačanje za duži niz godina

Objavljeno: 03.04.18 u 10:35

Letos je usledila revizija ugovora, a sada se očekuje stavljanje novog potpisa na dužu vernost crveno-belima.

Oslonac na sopstvene produkte iz škole, plus talenti iz drugih klubova su se pokazali kao isplativ posao za Crvenu zvezdu. To se pokazalo kada su se milioni inkasirali od Marka Grujića, Mihaila Ristića, Luke Jovića i Vukašina Jovanovića plus golman Predrag Rajković. Polako su na sceni novi biseri i posle Uroša Račića, kako saznaje HotSport klub sprema novi ugovor Luki Adžiću, momku rođenom 1998. godine.

Ugovor brzonogom napadaču ističe 31. decembra, pa u klubu žele da već po završetku sezone u maju završe posao sa sinom bivšeg kapitena i sportskog direktora Ivana Adžića. Prosle godine, popularni Adžinjo, je dobio povišicu plate, a ostalo je da se dogovori dužina nove saradnje na jos dve ili tri godine. Sve česžće je mladi igrač starter kod trenera Vladana Milojevića i svoj raskošan potencijal potvrdio je efektnim pogotkom iz slobodnog udarca protiv Mačve u Šapcu. Za Adžića postoji interesovanje iz Evrope, što može da oteža posao crveno-belima, koji svakako misle na budućnost.

0
0

3 Komentara

  1. Vojislav Ili
    U popunosti se slazem sa prethodnim komentarom i tome bih dodao cinjenicu i lakrdiju oko Milijasa.
    Pitam se i pitam trenera Milojevica koja je svrha ubacivanja Milijasa u igru kada se zna i svi vide da covek
    ne moze vise ni pesaka da prokrstari terenom a kamoli da trci.Pitam opet Milojevica kako takvi nastupi Milijasa uticu na ostale igrace Zvezde gledajuci ga kako seta po terenu da bi ostatak ekipe bio izlozen
    dodatnim naporima kako bi nadoknadio igraca manje. Pitam i Milijasa da li ga nije sramota kao kapitena
    da u takvom fizickom stanju trazi da igra. Pitam i upravu Zezde da li je Zvezda socijalna ustanova ili FK
    od koga se traze rezultati. Sto se stranaca tice kako je to moguce da Zvezda dovede velika pojacanja poput Moucea, Ruiza i evo sada najnovijeg Bena koji me 100%podseca na Ruiza. Eto takvi primeri sputavaju zvezdinu decu i talente da napreduju i da Zvezda od toga ima koristi. I na kraju privatizacija sto pre jer ovako ostaje nam da gledamo nista a da pojedinci neke pare stavljaju u svoje dzepove.

    0
    0
    Odgovori
  2. Imam pravo na svoje mišljenje! Ništa od ovog nije tačno! U Zvezdi uopšte ozbiljno ne razmišljaju o svojim mladim igračima, jer se u Zvezdi sve radi stihijski! Ne postoji strategija razvoja, pa samim tim ni postepeno ubacivanje mladih svežih snaga u prvi tim. Jer, da postoji strategija razvoja naši mladi igrači bi bili standardni igrači, i oko njih bi se sve vrtelo a ne su standardni igrači razni berači banana i kokosa i azilanti iz Afrike i Južne Amerike. Naši mladi igrači se nisu mogli zadržati ni godinu dana, već su ih odmah prodali kako bi mogli lakše da manipulišu sa „kapitalcima“ iz Afrike i J. Amerike. Kada će npr. mladi i talentovani igrači kao Joveljić, V.Nikolić, Stanojev, Cvetković ili Terzić dobiti šansu?! Nikada, dok je ovaj menadžment na sceni! Samo privatizacija može spasiti Zvezdu i srpski fudbal!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter