0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ČISTKA U ATINI: Da li je ovo nova šansa za Partizan?

Objavljeno: 03.04.18 u 12:43

Nezadovoljstvo prvog čoveka Olimpijakosa Evangelisa Marinakisa raste, te novi vesti stižu iz prestonice Grčke.

Već smo preneli vest da će svi prvotimci kluba biti kažnjeni sa 400 hiljada evra, ali i da će do kraja sezone na terenu biti omladinci. Tu nije kraj besa prvog čoveka crveno-belih Evangelisa Marinakisa, kontroverzni biznismen je napravio spisak igrača koji mogu da napuste Atinu. Na njemu je pet imena.

Ipak, za čitaoce u Srbiji je najzvučnije bivšeg napadača Crvene zvezde, Rada i Partizana Uroša Đurđevića. Trener Oskar Garsija ne računa na Srbina koji je odigrao 28 utakmica, ali samo šest kao starter. Postigao je sedam golova, ali to nije bilo dovoljno da se na Srbina računa i sledeće sezone. Sada će se naći na transfer listi, a to možda iskoristi Partizan i vrati sjajnog napadača u Humsku. Naravno, prvo mora da za pola miliona evra otkupi ugovor Saše Zdjelara.

Pored Đurđevića na transfer listi Olimpijakosa našli su se Ođiđa Ofoe, Seba, Alberto Botia, Bjorn Engels i Omar Elabdelaui.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter