0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

NEVEN SUBOTIĆ OTKRIVA: Ko mu je idol, ko najbolji saigrač a ko najteži rival?

Objavljeno: 02.04.18 u 11:27

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Neven Subotić u intervjuu koji je dao portalu Butfootballclub otkrio je dosta interesantnih detalja iz svoje karijere.

Subotić, koji trenutno sa velikim uspehom nastupa za Sent Etjen, istakao je da njegova karijera nije baš išla u pravcu u kom je želeo kao dečak:

Kao mali sam maštao da budem napadač, ali kao tinejdžer sam shvatio da kao defanzivac pre mogu uspeti u fudbalu. Tada sam živeo u SAD, gde se pratila Premijer liga. Moji uzori bili su Džon Teri i Nemanja Vidić, sa kojim sam kasnije igrao u reprezentaciji, rekao je Subotić.

Odrastao je u SAD, idol mu je bio iz Srbije, ali je za razvoj najzaslužniji – Nemac:

Jirgenu Klopu mnogo dugujem. Dočekao me je u Majncu, prošao sam test i uzeo me je. Kasnije me je doveo u Dortmund. On je trener koji je očigledno uvek imao poverenja u mene. Klop je iskren čovek i veoma lojalan lojalan. Uvek govori ono što misli i sa njim znaš na čemu si, otkrio je sjajni štoper.

Na red su došli i saigrači i protivnici koji su obeležili njegovu karijeru:

Igrao sam sa mnogo dobrih igrača. Za mene je najbolji Mats Humels. Igrali smo dugo u Dortmundu. Fantastičan je igrač i od njega sam mnogo toga naučio. Ako moram da navedem najtežeg protivnika to je svakako Kristijano Ronaldo. On je neverovatan je. Ne vidiš 89 minuta, a onda reši utakmicu u 90, zaključio je Subotić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter