1
Domaći fudbal

PANTIĆ ODGOVARAO NA PITANJA SA INSTAGRAMA: A onda se pojavio Vladimir Stojković i napravio šou (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.18 u 13:10

U prilogu TV Partizan Danilo Pantić je ove nedelje odgovarao na pitanja navijača sa Instagrama.

Međutim, ovaj intervju nije protekao baš ‘glatko’, jer se Dači Pantiću i Biljani Obradović u svlačionici pridružio Vladimir Stojković, pa se sve dodatno zakuvalo.

Golman crno-belih je zanimljiv doskočicama prekidao odgovore svog saigrača, pa čak i imao svoja pitanja za njega.

Tako ga je upitao da li se, dok je bio u Čelsiju, stalno ‘čekirao’ na trening centru ‘plavaca’, ali i odgovorao umesto njega da nije tačno da ne ide u kafanu, jer je pre prošle utakmice bio.

Na kraju je Stojković i dao svoj predlog ko bi mogao sledeći da odgovara na pitanja navijača sa Instagrama, pa je posle dužeg razmišljanja i eliminisanja Saše Ilića iz konkurencije predložio baš Bilju Obradović, a da joj on postavlja pitanja.

Inače, Danilo Pantić dao je dosta zanimljivih odgovora o sebi, svojoj karijeri i drugim stvarima van fudbala, a na pitanje da li bi nekada prešao u Zvezdu je rekao:

– Nije bitna plata. Ovo je klub u kojem sam odrastao, nisam takva osoba, nikad ne bih mogao to da učinim. Pare stvarno nisu bitne. Ne mrzim nikoga, poštujem Zvezdu, ali Partizan je klub koji volim i u kojem igram – izjavio je Pantić.

Sve to pogledajte u priloženom videu:

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter