0
Evropske lige

NOŽ U SRCE JUVENTINIMA: Bonući pogotkom zaustavio Bufona na putu ka rekordu i to burno proslavio (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.18 u 21:39

Nekadašnji štoper „stare dame“ večeras prvi put igra protiv svog bivšeg kluba, a njegov povratak u Torino navijači crno-belih neće pamtiti po dobrom.

Leonardo Bonući večeras je dočekan „na nož“ u svom nekadašnjem domu, ali on za to očigledno mnogo ne mari. Navijači Juventusa su svaki njegov kontakt s loptom propratili salvom zvižduka, ali im je reprezentativcni defanzivac surovo uzvratio.

Igrao se 28. minut kada je Bonući odlično skočio nakon kornera koji je izveo Hakan Čalhanoglu i glavom pogodio mrežu Đanluiđija Bufona i to između svojim dugogodišnjih partnera Đorđa Kjelinija i Andree Barzaljia.

Međutim navijače „bjankonera“ sigurno je najviše razdražio način na koji je njihov bivši igrač proslavio gol, a koji je bio veoma buran. 

Takođe treba reći da je Bonući ovim pogotkom sprečio Bufona da obori sopstveni rekord nesavladanosti, savladavši ga nakon 960 minuta. Tako je legendarni čuvar mreže za 14 minuta ostao kratak za novi rekord.

Prvo poluvreme u Torinu završeno je rezultatom 1:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter