9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘NISMO IMUNI NA TO, DUŽAN SAM DA SE OGLASIM’: Milojević istupio i žustro odgovorio na priče o sudijama!

Objavljeno: 31.03.18 u 13:36

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević veliki deo konferencije za medije pred meč protiv Mladosti iz Lučana posvetio je pričama oko sudija u Superligi Srbije.

Nastavljena je Superliga, a sa njom i priče oko suđenja i ‘igrice’ van terena. Obično treneri naših najvećih klubova se nisu oglašavali po tom pitanju, ali je najpre juče Miroslav Đukić odgovorio na pitanje o delegiranju Srđana Obradovića za utakmicu Mladost Lučani – Crvena zvezda, da bi se danas oglasio i trener crveno-belih Vladan Milojević.

– Dužan sam da izađem kao trener i kažem neke stvari zvezdaškoj javnosti, da zna da nismo imuni. Ja pokušavam da dam doprinos kao trener razvoju srpskog fudbala, ali postoje neke stvari koje sam pokušavao da ignorišem i pustim ih da vidim dokle će da ide.

– Ali, kada se desi jednom, dvaput, triput…mislim da nije slučajnost. Hoću da ukažem javnosti da ćemo mi kao klub dati sve od sebe da se neke stvari ne događaju kao što su se događale prošle godine. Komentariše se suđenje iz ovog ili onog razloga. Ne znam zašto se sve to dešava, neka bude da je neka vrsta rata ili pritiska – rekao je Milojević.

Milojević je nastavio u istom tonu, iako do sada nije imao običaj da daje bilo kakve komentare na ovu temu.

– Vidim da se prejudiciraju neke stvari pred svaku našu utakmicu. Mislim da su to stvari koje nisu dobre za naš fudbal. Nismo imuni na to, ali daćemo sve od sebe da nas takve stvari ne pogađaju. Uvek pred kraj prvenstva izlaze neke stvari koje su mi zasmetale. Mi treneri treba da budemo ti koji ćemo davati jednu podršku za sveobuhvatno stanje u srpskom fudbalu.

– Imao sam potrebu da prokomentarišem takve stvari, neke neprimerne stvari. Nisu one baš komentar kao komentar…voleo bih da to nema neku pozadinu. Iz iskustva cele prošlogodišnje sezone da kažemo da nismo imuni da će biti svakakvih stvari – rekao je Milojević.

FOTO: STARSPORT

Milojević je upitan da li je to odgovor na jučerašnju izjavu Miroslava Đukića o Srđanu Obradoviću, glavnom sudiji na Zvezdinom meču u Lučanima.

– Nije samo Obradović, bilo je i drugih sudija…Neću da ulazim u to, ne treba nam to, ali da budem iskren, živimo u zemlji Srbiji i mislim da svi dobro znamo zašto se sve to radi i kako se to radi. Nisam u tom svetu u kome se ide đonom, ali sve vidim i sve mi je to jasno. U nekim zemljama je čak i zabranjeno da se priča i komentariše suđenje. Zašto bi se komentarisalo?

– Hoću da kažem da mi je jasno. Pojavljuju se fotografije sudija u dresovima, razne stvari, ali očigledno je stalno u pitanju Crvena zvezda. Jasno mi je da je Zvezda veliki klub, ali ne verujem u slučajnosti. Mislim da sam dovoljno iskusan, imam dovoljno godina da znam šta je slučajno, a šta nije slučajno – zaključio je Milojević.

0
0

9 Komentara

  1. Crvljivoj je frka i sa 6 bodova prednosti. Mora da se urgira kod „velikog vođe“ da im se slučajno ne dogodi da neko sme da izađe pritiv njih i ne skloni se od samog početka.

    0
    0
    Odgovori
  2. A ko igra u cz??

    Je l imaju jednog krštenog igrača?

    Nemaju od Vidića i onda mora da se zatvara sve. Sudije rade moraju, Mažić na odmoru i kad je tu dva penala itd.

    Džabe se pravdaš za otimanje lige koji put, i fudbala ljubiteljima igre.

    0
    0
    Odgovori
  3. Gluposti.O cemu mi raspravljamo kako da dobijemo na sudije i misice backu,mladost,macvu.Ali gde je taj kvalitet u Evropi tamo su oba kluba u misjoj rupi,cutite vise ili navijaca nece biti na stadionima.

    0
    0
    Odgovori
  4. Čitaj pa komentari, ako si pismen. Milojević nijednom nije sudije spomenuo, očigledno pišeš a nemaš pojma šta. Uzgred kako je sudjenje jsd u Lučani ma nek se sutra isto sudi, dvauta lopta miruje gdje to ima

    0
    0
    Odgovori
  5. Pogledajte statistiku… Broj penala sviran patlidžanu… U kojim trenucima, broj kartona protivnicima… I sada mislite isto ? Sram vas bilo…

    0
    0
    Odgovori
  6. NE dirajte sudije i njihovo sudjenje … cak se i milojevic oglasio … ko je sledeci ?! zar u NAMESTENOJ-NEREGULARNOJ zvezdinoj ligi, neko ima pravo da sudije i njihovo sudjenje komentarise ?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter