0
Evropske lige

PROMENIO ‘PLOČU’: Zidan hvali Iska na sva zvona i ‘neće ga dati nikome’

Objavljeno: 30.03.18 u 16:35

Zinedin Zidan odgovorio je na ‘packu’ Iska Alarkona, koji je nakon het trika protiv Argentine rekao da ga u Realu ne cene dovoljno kao u  reprezentaciji Španije.

Iskove reči su pogrešno prenete. Možda njegovi kvalitetni nisu na isti način istaknuti u Realu u državnom timu, međutim, on je za nas važan igrač. Prirodno je da želi da igra češće. Isto važi i za ostale. E, zato sam ja tu, da biram. I nije tačno da sam nepošten prema Isku. Za mene je veoma bitan igrač i uvek će biti –  rekao je Zidan i još jednom pohvalio svog igrača zbog maestralne partije protiv ‘gaučosa’.

– Srećan sam zbog načina na koji je odigrao protiv Argentine. Video sam savršenog Iska.

Ipak, dosta se pričalo o njegovom navodnom odlasku sa ‘Santjago Bernabeua’, ali francuski stručnjak ističe da Isko ‘neće ići nigde’.

– Isko je član Reala. I ostaće ovde. To je to. Volim takve igrače. Ono što on radi – radi sjajno. Hoću da kažem da je ‘ubijao’ kadgod je dobio šansu. Isko nije problem. Problem je u tome što imam 25 igrača na raspolaganju, a samo 11 mogu da ih pošaljem na teren – pokušao je da se opravda Zidan.

Finiš sezone daće najbolji odgovor koliko je Zidan spreman da ‘žrtvuje’ ostale skupo plaćene zvezde kluba zbog mesta za Iska. Možda je baš u tome bio problem Reala u dosadašnjem toku sezone, pa je borba za titulom u Primeri odavno izgubljena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter