1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Italijani platili evropsku licencu Partizanu

Objavljeno: 30.03.18 u 20:00

Krajnji rok za isplatu dugovanja ističe sutra, a novac je obezbeđen zahvaljujući uplati Fiorentine na ime transfera Dušana Vlahovića.

Spas u poslednji čas, za prolaz kontrole UEFA. Kako saznaje HotSport Partizan je uspeo da potpiše reprogram sa određenim poveriocima i da određenu sumu isplati u roku, a u tome je „pomogla“ Fiorentina.

Italijani su danas isplatili crno-belima 1,5 miliona evra na ime obeštecenja za Dušana Vlahovića, tako da u Humskoj mogu mirno da spavaju. Podela obestećenja uslediće u ponedeljak, kada igraci i zaposleni treba da dobiju plate.

Prema prvobitnom dogovoru, član „kalča“ je trebao u dve rate da plati mladog napadača ali su su odlučili da izađu u susret Partizanu i pomognu mu u cilju negovanja dobre saradnje dva kluba, koja je letos nastavljena transferom Nikole Milenkovića iz Humske u Toskanu, za sumu od 5,5 miliona evra.

Vahović je tek malo manje od mesec dana u Firenci, gde trenira pod komandom trenera Piolija i ukoliko uskoro ne usledi debi za „ljubičaste“ kaliće se u Primaveri (mladi timovi, sa igracima do 21 godine).

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter