2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NE DA PARE MIJAILOVIĆU: One bi ipak mogle da završe kod bivšeg kapitena, a onda sledi kontra-tužba

Objavljeno: 28.03.18 u 15:25

‘Rat’ na relaciji Nikola Mijailović i Crvena zvezda se nastavlja, crveno-belima ne pada napamet da bivšem fudbaleru isplati traženi novac.

Naime, bivši kapiten tereti klub da mu nije isplatio obaveze iz ugovora od jula 2015. godine do jula 2016. godine. Sa druge strane Crvena zvezda tvrdi da je sa igračem zbog kršenja klupske discipline raskinula ugovor juna 2015. godine i da je zaključno sa tim datumom isplatila sav novac.

Nikola Mijailović se obratio Arbitražnoj komisiji FS Srbije koja je donela odluku da 85 hiljada evra Zvezda mora da ispalti igraču. Račun kluba u Narodnoj banci Srbije je od tada blokiran.

Ipak, Crvena zvezda je sada ceo slučaj prebacila na civilni sud. Novac neće biti isplaćen sve dok Viši sud ne donese odluku, a to je potvrđeno za ‘Informer’.

– Zvezda neće ništa isplaćivati dok Viši sud ne stavi tačku na slučaj. Očekujemo da će presuda biti u našu korist, tako da Mijailović može da zaboravi na to da će dobiti novac koji mu ne pripada – rekao je neimenovani sagovornik za ‘Informer’.

Problem bi mogao da bude taj što Crvena zvezda ovih dana očekuje uplatu novca od transfera Ričmonda Boaćija u Kinu, a ako se račun ne odblokira, 85 hiljada evra bi pripalo Mijailoviću.

– Ne verujem da će doći do toga. Ukoliko bi se to i dogodilo, Zvezda bi tužila Mijailovića i tražila novac nazad – rečeno je ‘Informeru’.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter