0
Evropske lige

ZA ČVRŠĆI VEZNI RED: Mančester Junajted ulazi u trku za igrača Bajerna

Objavljeno: 28.03.18 u 19:30

„Crveni đavoli“ već polako spremaju planove za letnji prelazni rok, a poslednjih dana aktuelna je priča o poačanjima na sredini terena.

Nakon što se nedavno pojavila vest da je Žoze Murinjo vrlo zaintereovan da iz Arsenala na „Old Traford“ dovede Arona Remzija, nemački list „Bild“ piše da je portugalski stručnjak ozbiljno razmatra i mogućnost angaćovanja veziste Bajerna Artura Vidala.

Pomenuti list navodi da je Mančester spreman da za transfer Čileanca, kojem ugovor sa Bavarcima ističe u leto 2019. godine, izdvoji obeštećenje od 48.000.000 evra.

Junajted je navodno spreman da Vidalu ponudi godišnju platu od 14.4 miliona evra, međurtim MInhenu baš i nisu voljni da se odreknu borbenog veziste i spremni su da mu ponude produženje saradnje.

Mančester će konkurenciju u trci za reprezentativca Čilea imati u Čelsiju, koji je takođe zainteresovan za njegove usluge, a od ranije se među kandidatima za Vidalom potpis pominje i Inter.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter