0
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

SAMPAOLIJEV KOMENTAR BRUKE: Išamarali su nas…

Objavljeno: 28.03.18 u 11:29

Španija je ponizila Argentinu i ‘ugasila’ stručnjaka čuvenog po britkim izjavama, Horhea Sampaolija.

Selektor Argentine nije imao šta ‘pametno’ da kaže osim onoga što su svi videli. Postiđeno je komentarisao debakl od Španije rezultatom 1:6.

– Moramo da se pozabavimo ovom utakmicom, jer ovo ne sme da nam se ponovi na Mundijalu u Rusiji. Španija nas je išamarala, ali moramo da treniramo, da radimo naporno. Atipičan rezultat bi mogao da promeni moj način gledanja na stvari, ako se on pravilno ne analizira. Očekuje me dosta važnih odluka, ali ne smem da budem emocionalan. Iznenadili su nas, nisam očekivao da će biti toliko motivisani i igrati toliko ozbiljno – izjavio je Sampaoli posle utakmice u Madridu. 

‘Gaučosi’ su u napadu bili bez Lionela Mesija, koji je povređen, a po mišljenju selektora cela ekipa je potpuno podbacila u odbrani.

– U drugom poluvremenu su nas napali vrlo direktno, rezultat se na semaforu brzo menjao u njihovu korist. Odlučili su brzi golovi koje su nam spakovali. Konačan rezultat sam po sebi nameće obavezu da razdrmamo tim i probudimo ga pošto ne smemo da ponovimo ovakvu katastrofu. Hteli smo protiv Španije da se branimo sa loptom u nogama, ali nismo uspeli u toj nameri. Defanzivno smo potpuno podbacili – zaključio je Sampaoli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter