0
Evropske lige

‘POBEDNICI DANA’: Lacio žrtva internet prevare, administacija ‘izgubila’ pravu ‘siću’ sa šest nula

Objavljeno: 28.03.18 u 14:43

Ko bi rekao da bi administracija jednog od najvećih klubova u Italiji mogla da ispadne tako naivna i postane žrtva internet prevare.

Ako je verovati lokalnom ‘Tempu’, administrativci Lacija ispali su prave budale. Naime, ovaj rimski dnevnik piše da je Lacio bio žrtva hakera i da su oni na račun nebesko-plavih zaradili dva miliona evra. I ne samo njihov, već i na račun defanzivca Stefana de Fraja.

Hakeri su se dosetili da otvore e-mail nalog sa grbom Fejnorda, kluba iz kojeg je holandski štoper stigao na Olimpiko u leto 2014. Onda su sa tog mejla poslali Laciju zvaničan zahtev da im se uplati obeštećenje od 2.000.000 evra uz sve detalje svog bankovnog računa. List piše da je administracija Lacija postupila kako je navedeno u mejlu, bez proveravanja, ali da je kasnije otkriveno da novac nije završio na računu šampiona Holandije.

Otmičari su IBAN broj odmah promenili, te je i trag novcu nestao, ali se sumnja da je novac u nekoj od banaka u Holandiji. Policija intezivno radi na ovom slučaju.

Da stvar bude gora po Lacio, Stefan de Fraj je odlučio da na kraju sezone napusti Olimpiko i to kao slobodan igrač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter