0
Fudbal

NEKA POKUŠA TO SA TADIĆEM ILI MITROVIĆEM: Fudbaleri Kostarike bili u čudu zbog ove reakcije Kejlora Navasa! (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.18 u 13:30

Golman fudbalske reprezentacije Kostarike Kejlor Navas ovakve stvari ne radi u Real Madridu, ali se ne bismo bunili kada bi to pokušao na Mondijalu u Rusiji.

Svima je dobro poznato da će Kostarika biti prvi protivnik Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji i celokupna pažnja ‘orlova’ usmerena je na taj 17. jun i okršaj u Samari.

Zato je posebno bilo zanimljivo videti kako je Kostarika odradila svoje prijateljske utakmice, a sinoćnu je izgubila od Tunisa rezultatom 1:0.

Najpoznatiji igrač Kostarike, golman Kejlor Navas, sinoć je postavio rekord po broju nastupa za nacionalni tim, pošto je 77. put obukao dres sa državnim grbom.

Ipak, mogao je da postane tragičar i predmet podsmeha da ga ‘sudija’ nije spasao u 93. minutu, kada se poigravao ispred sopstvenog gola.

Pokušao je da dribla iako su dvojica protivničkih igrača bila ispred njega, čak je jednom provukao loptu kroz noge, a zatim se oglasio arbitar i označio kraj meča.

Možda ne bi bilo toliko važno da li je 1:0 ili 2:0, ali da je pao gol, ne bi ni njemu bilo svejedno. Ali, nema tog navijača u Srbiji koji se ne bi bunio da ovakvu glupost ponovi na otvaranju Mondijala protiv ‘orlova’.

(Izvor: youtube / Mister AL)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter