1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MASOVAN ODLAZAK SA ‘MARAKANE’: Šestorici igrača Zvezde ističe ugovor! Dvojica će baš nedostajati… (FOTO)

Objavljeno: 28.03.18 u 10:15

Osim šestorice igrača kojima ističe saradnja, misiju završavaju i braća Ilić kojima se završava pozajmica iz Mančester sitija.

Poslednjeg dana juna šestorici igrača ističu ugovori sa Crvenom zvezdom, a kako saznaje HotSport svi su na izlaznim vratima kluba i konačan rasplet njihove dalje misije zavisiće od odluke sportskog sektora po završetku sezone 20. maja.

Jasno je da Damijan Le Talek se seli u novi dres, a Mičel Donald nije još prelomio, a verovatno misiju završavaju kapiten Nenad Milijaš i Dušan Anđelković. Iskusni dvojac je najavio kraj igračke karijere, ali se možda vezista predomisli i nastavi još godinu dana…

FOTO: STARSPORT

Dva čuvara mreze Nemanja Supić i Damir Kahriman su slobodna u izboru kluba, a jedan od njih imaće zadatak da sačuva mrežu u nedelju protiv Mladosti iz Lučana pošto je kažnjen Milan Borjan.

Na kraju pozajmica ističe za braću Luku i Ivana Ilića koji su prošlog avgusta prodati Mančester sitiju za preko pet miliona evra. Englezi su insistirali da ostanu u Ljutice Bogdana, a sledeći njihov korak biće uskoro poznat.

Zvezda već polako pravi plan pojačanja za svaku poziciju, a neminovna je prodaja nekog igrača pod ugovorom i spominje se da je prvi na listi napadač Aleksandar Pešić. Bice zanimljivo u oba pravca…

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Za ostale ne znam šta će biti, ali je vrlo važno da Milijaš prelomi i ostane još koju godinu da nas uveseljava svojim džogiranjem u krugu centra, vraćanjem lopte svom golmanu umesto da kreće napred, tačnim pasovima najbližim saigračima u krugu centra, izvođenjem auta itd. Milijaše ostani! Hoćemo Milijaša!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter