1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KRSTAJIĆEV ODGOVOR KRITIČARIMA: Malo ste požurili!

Objavljeno: 28.03.18 u 09:07

Posle trijumfa nad Nigerijom, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić posebno je naglasio karakter ‘orlova’ kao reakciju na prethodni poraz od Maroka.

Ne toliko poraz od Maroka, koliko igra Srbije u novom sistemu zasmetali su navijačima i odmah su usledile kritike, koje su utihnule posle sinoćne vrlo ubedljive igre i trijumfa nad Nigerijom od 2:0.

‘Orlovi’ su delovali prilično agresivno od samog starta meča i na kraju su sa dva gola Aleksandra Mitrovića slomili rivala, inače takođe učesnika Mondijala u Rusiji.

– Malo se požurilo sa kritikama! Momci su pokazali karakter, potvrdili dobru atmosferu u ekipi i ja im čestitam na pristupu, odgovornosti i disciplini u igri – rekao je selektor Srbije Mladen Krstajić posle utakmice u Londonu.

Zatim je istakao da postoji žal zbog neuspeha u Torinu protiv Maroka, ali da bi pobeda nad Nigerijom mogla da bude prekretnica pred nastup na Svetskom prvenstvu.

– Od prvog minuta smo imali koncentraciju, kontrolisali dešavanja na terenu. Pobeda je mogla biti i ubedljivija, ali važno je kako smo funkcionisali. Ostaje mali žal zbog rezultata protiv Maroka, ali ovaj meč je pokazao da je deo javnosti malo požurio sa kritikama. Onda kada je teško momci su pokazali karakter, samo potvrdili da je u reprezentaciji odlična atmosfera. Idemo dalje, pred nama je važan posao – podvukao je Krstajić.

0
0

1 Komentara

  1. Bravo momci. Mi izgleda volimo samo da šaljemo negativne komentare pa sad neki nemaju šta da pišu. Još jednom čestitam.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter