0
Evropske lige

ISKO UDARIO NA ZIDANA: Reprezentacija mi daje život i snagu, u Realu to nemam!

Objavljeno: 28.03.18 u 10:50

Pirineji pričaju o Isku Alarkonu, posle het-trika i nekoliko čarobnih poteza u ubedljivom trijumfu ‘furije’ nad Argentinom.

Španija je ponizila vicešampiona sveta i najavila kandidaturu i napad na novu ‘zlatnu boginju’, a veliki adut biće Isko Alarkon, koji izrasta u nosioca nacionalnog tima ‘crvene furije’.

Ipak, tako nije u njegovom klubu, Real Madridu.

– Pošto nemam kontinuitet u Realu, utakmice u reprezentaciji mi daju život i snagu. Ovde osećam poverenje trenera, dok ga u Realu možda nemam. Želim da pokažem da sam dobar fudbaler i otuda odlične utakmice kao ova – rekao je posle meča Isko.

Selektor Lopetegi ima mnogo više poverenja u njega nego što je to slučaj sa Zinedinom Zidanom u Real Madridu.

– Selektor Lopetegi mi kroz minute na terenu ukazuje poverenje. Ne posedujem isto to poverenje u Realu koje imaju drugi igrači. Možda je problem u meni što nisam znao kako da se izborim da zadobijem Zidanovo poverenje – podvukao je Isko.

Što se tiče same utakmice i pobede nad ‘gaučosima’:

– Uprkos rezultatu i ubedljivoj pobedi nije nam bilo lako. Argentinci su nam otežali posao, bili su agresivni i dobri. Bez obzira na rezultat oni nikako nisu za potcenjivanje, radi se o kompaktnom timu, ne zaboravimo da su ovo samo pripreme za Svetsko prvenstvo – zaključio je Isko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter