0
Fudbal

FOTO: Twitter, Crop

BIZARNO: Tevez se povredio- u ZATVORU!

Objavljeno: 28.03.18 u 17:12

Fudbaler Boke juniors Karlos Tevez povredio se na zaista bizaran način, a sada ga očekuje nšto duža pauza.

Naime, argentinski napadač je tokom vikenda bio u poseti svom bratu Huanu Albertu Martinezu, poznatijem po nadimku Beto, koji se nalazi u zatvoru Bouveru u blizini Kordobe.

Tom prilikom zatvorenici su zamolili Teveza da im nakon posete pokaže nekoliko fudbalskih trikova, što je ovaj rado prihvatio, međutim to se sve loše završilo po njega.

Popularni „Apače“ je prilikom izvođenja trikova malo preterao, pa je doživeo povredu zgloba koja će ga odvojjiti od terena najmanje mesec dana, a uprava Boke sigurno neće biti nimalo srećna zbog neodgovornosti svog golgetera.

Klub sa „Bombonjere“ pokušao je najpre da sakrije način na koji se Tevez povredio, pa su prvobitno objavili da se to dogodilo u teretani ali je na kraju istina ipak isplivala na površinu.

Inače, Tevezov brat Beto je 2010. osuđen je na 16 godina zatvora, zbog oružanog naada na pripadnike obezbeđenja vozila koje je transportovalo novac u banku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter