2
Fudbal

AKO JE NEGO ZASLUŽIO GOL, TO JE ON: Fenomenalan volej Aleksandra Mitrovića! (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.18 u 22:28

Srbija od 68. minuta vodi protiv Nigerije u Londonu sjajnim golom Aleksandra Mitrovića.

Konačno je Srbija naplatila mnogo bolju igru i veći broj šansi stvorenih od početka meča. A u najvećem broju njih učestvovao je Aleksandar Mitrović i konačno mu se sredinom drugog poluvremena vratilo za promašaje i nepriznat regularan gol iz 14. minuta.

U 68. minutu se odlično izborio za loptu ispred šesnaesterca Nigerije, zatim je odložio na stranu za Filipa Kostića koji ju je vratio ‘žabicom’ na levu nogu Mitrovića i sevnuo je volej ‘kroz uši’ golmana Uzohoa.

Sasvim zasluženo vođstvo!

(Izvor: youtube / AM Video7S)

0
0

2 Komentara

  1. Он је заслужио да игра ногомет у његову лијепу хрватску..Једноставно његов први клуб је из загреба,и докле ће дећки да нам брукају Србију…За Србију треба да играју Рајковић,Максимовић ,Савић,Баста,Душко Тошић,Матић,Миливојевић,Тадић,Костић,Милинковић Савић,Јовић…То је репрезентација Србије..Зашто дошљаке из неке суседне земље пуштати да игра за наш свети дрес…Живела Србија.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter