0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VAZURA POTVRDIO SAZNANJA HOTSPORTA: Partizan već sada kupuje dvojicu, a najavljuje prodaju velikog pojačanja od prošlog leta!

Objavljeno: 26.03.18 u 14:35

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura otkrio je da definitivno želi da otkupi ugovore dvojice vezista, ali i da možda u junu proda najskuplje pojačanje u istoriji kluba.

Već se razmišlja o evropskim kvalifikacijama, pa je tako Vazura potvrdio saznanja HotSporta da će Partizan otkupiti ugovore Danila Pantića i Saše Zdjelara.

– Već sada gledamo kako će izgledati prvi tim za kvalifikacije. Kupićemo Zdjelara, za Daču Pantića pregovaramo sa Čelsijem da postane opet naš igrač, pokušaćemo da vratimo neke naše igrače iz inostranstva, koji znaju šta je Partizan. Pokušaćemo da izbegnemo strance. Slično kako smo uradili i sa Zoranom Tošićem. Pomeramo te neke granice, i u svakom prelaznom roku moramo da pomeramo dalje. Naravno, na leto ćemo morati nekog da prodamo – poručio je Vazura.

U intervjuu za portal ‘Espreso’, Vazura je još jednom izrazio veliko poverenje koje svi u klubu imaju u trenera Miroslava Đukića.

Đukić ima ugovor još godinu dana posle ove sezone. Napravio je ogroman uspeh. Prezimili smo u Evropi. Izgleda da je bio dobar potez što smo odlučili da izdržimo pritisak javnosti, da ne menjamo trenera, a i on je pokazao da sa tim može da se nosi. Jedan je od najvećih trenera u Srbiji, imamo puno poverenje u njega, posvećen je poslu. Za sada je sve u redu, mislim da nema nikakvih problema. Ima moju apsolutnu podršku, ali i podršku Ivice Ilieva, koji se najviše pita za to! Velika pohvala je što je tu decu ubacio u vatru, mnogi nisu svesni koju vrednost imaju Cucin, Đerlek, Sveta Marković – rekao je Miloš Vazura u intervjuu za Espreso.rs.

Takođe se veruje i sportskom direktoru Ivici Ilievu, pri čemu je Vazura nagovestio da bi Sejduba Suma mogao da bude prodat i tako se vrati deo sredstava uložen u njegovo dovođenje prošle godine.

Iliev ima apsolutno puno poverenje na svim nivoima kluba. On odlično radi svoj posao. Svi vezuju neki njegov uspeh ili neuspeh za Sumu, pošto nije opravdao očekivanja. Ali, možda ćemo ga prodati na leto, pa uspeti da budemo na nekoj pozitivnoj nuli. Iliev ima mnogo uspeha sa pojačanjima – počevši od Leonarda, Evertona, Tavambe i mnogih drugih, pa preko dece iz kluba. Standardno počinju Đerlek, Cucin i Marković, tako da se ja ne bojim za budućnost Partizana – istakao je generalni direktor crno-belih.

Dotakao se i teme oko odnosa sa najvećim rivalom i poručio da bi rado seo za sto sa Zvezdinim funkcionerima.

– Naravno da bih seo. Nemam ništa protiv tih ljudi. Mi smo samo rivali na utakmicama. Sve oko fudbala možemo da dogovorimo. Ja se čujem sa njima. Jesmo mi prošle godine prekinuli komunikaciju, kada nisu došli na finale Kupa. Ali, ove godine su došli na derbi, dočekani su kako treba, imamo dobar odnos. Koji god problem da se desi, spremni smo da sednemo sa svima koji odlučuju o sportu u ovoj državi. Da li je to FSS, ministarstvo, Crvena zvezda, nije bitno, bitno je da se radi. Međutim, jedina bliskost Zvezde i Partizana je što su im blizu stadioni. Po svemu ostalom se razlikujemo – škola, poslovanje… Ali, kada su problemi u pitanju, spremni smo da ih prenebregnemo – zaključio je Miloš Vazura.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter