0
Domaći fudbal

Nemanja Milic (L) and Lukas Julis (R), Crvena Zvezda - Sparta Prag 27.7.2017. Beograd, Srbija, Europa league, liga Evrope qualification match, kvalifikaciona utakmica 27. Jul 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NEMANJA MILIĆ: Da nastavimo sa pobedama i obezbedimo opušteniju završnicu prvenstva

Objavljeno: 26.03.18 u 18:30

Iako je zbog reprezentativnih mečeva trenutno u toku pauza u nacionalnim šampionatima, za izabranike Vladana Milojevića nije bilo previše odmora.

Fudbaleri Crvene zvezde jutros su odradili jednoipočasovni trening, kojim su nastavili pripreme za predstojeće izazove u Superligi Srbija, a krilni napadač lidera šampionata Nemanja Milić veruje da će se kvalitetan i predan rad islatiti na kraju prvenstve trke.

– Posle dosta vezanih utakmica i u prolećnom delu sezone došlo je vreme za kraći odmor. Prijalo nam je da imamo nekoliko slobodnih dana, da razbistrimo glave pre nego što smo nastavili sa vrlo ozbiljnim treninzima. Sada radimo kako bismo ispravili neke sitne greške koje koje su bile prisutne u našoj igri i zato su nam zaista odlično došle ove dve nedelje. Verujem da ćemo ispraviti sve nedostatke i da ćemo sa još dve pobede ući u plej-of. Očekujem da nastavimo da pobeđujemo i da što je pre moguće obezbedimo prvo mesto. Ne želimo da čekamo sam kraj prvenstva, već da poslednjih nekoliko utakmica igramo malo opuštenije i za svoju dušu – rekao je Milić za klupski sajt.

Zvezda će svoj prvi meč nakon pauze odigradi u Lučanima, gde će u nedelju od 17 časova odmeriti snage sa domaćom ekipom Mladosti.

– Nikog nije lako pobediti, svaka utakmica je nezgodna i teška na svoj način. Zato u svaki susrtet ulazimo maksimalno koncentrisano i ozbiljno. Moramo da trijumfujemo protiv koga god i gde god da igramo. Na isti način svi razmišljamo, nemamo drugu opciju osim da pobeđujemo jer se drugačiji rezultat ne oprašta. Svi vole da igraju protiv Zvezde, žele da se dokažu i da vide u krajnjoj liniji gde su, da testiraju sebe da li mogu da se nose Crvenom zvezdom. Sve ekipe su izuzetno motivisane i samim tim dolaze i grublji i agresivniji startovi na utakmicama, ali sve je to normalno, već smo se navikli i imamo odgovor na svaku situaciju.- kazao je Milić.

Zvezdin krilni napadač u prethodnom periodu imao je dosta problema sa povredama, ali se nada da će ga u budućnosti one zaobići.

– Hvala Bogu, konačno, posle mnogo povreda koje su me zadesile mogu da kažem da sam zdrav i spreman. Nadam se da ću kraj prvenstva dočekati isto tako i da će me u budućnosti povrede zaobilaziti. Najbitnije je da mi igramo dobro, ko god da se nalazi na terenu. U našoj ekipi zaista svi igrači dobijaju šansu, to je jako dobra stvar što svi imamo utakmice u nogama. Na taj način svi stižu i da se odmore i dobro pripreme – zaključio je Milić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter