0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

VEOMA UZNEMIRUJUĆE: Pojavio se snimak smrti na utakmici u Hrvatskoj, saigrači i lekari dali sve od sebe – ali se odmah uhvatili za glavu (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.18 u 21:40

Užas. Jednom rečju najbolje opisano sve ono što se u prethodnom periodu dešava u svetu fudbala što se ovih stvari tiče.

Celu planetu je šokirala smrt kapitena Fiorentine, Davidea Astorija, ali su se potom desilo još nekoliko tragičnih dešavanja.

Jedna od njih je vezana i za susednu Hrvatsku, u kojoj je na meču trećeg ranga, na terenu tokom utakmice preminuo 25-godišnji fudbaler Bruno Boban. Reč je o najboljem strelcu Treće hrvatske lige Istok koji je preminuo na utakmici njegove Marsonije i Slavonije kada se u 15. minutu sružio na zemlju.

Na licu mesta je pokušao pomoć da mu pruži klupski lekar, Boban je potom brzo prebačen u bolnicu, ali reanimacija nije uspela. U Evropi su za tri kobne nedelje preminuli Davide Astori (Fiorentina), Tomas Rodrigez (Tur), Adrijan Lilebek Ovlijen (Kongsvinger), i pomenuti hrvatski igrač.

Upozoravamo da je sledeći video snimak veoma uznemirijuć:

(Izvor: YouTube/GOALTIME UZBEKISTAN)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter