1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Izraelci kažu Ročesti ide, Zvezda kaže ostaje – ‘čudan’ debi Tavambe za Kamerun

Objavljeno: 25.03.18 u 23:30

Dosta sportskih dešavanja danas u zadnjem danu ove radne nedelje.

Što se događaja tiče, svakako najupečatljiviji je onaj u Baru gde je Mornar porazio Crvenu zvezdu i polufinalnu seriju ABA lige vratio u Beograd.

Ali kada je u pitanju Košarkaški klub Crvena zvezda, danas su udarne vesti ipak bile one koje su se ticale Tejlora Ročestija. Danas su izraelski mediji javili kako je gotovo završen posao između njega i Hapoela iz Tel Aviva te da se on seli u taj klub, međutim nešto kasnije se oglasila i Zvezda koja je prokomentarisala tu situaciju.

Jedna od takođe udarnih vesti jeste termin u kojem bi trebalo da se odigra sledeći ‘večiti derbi’ u Superligi Srbije između Crvene zvezde i Partizana. Danas je miljenik navijača crveno-belih, Dejan Rambo Petković, otkrio šta je bio razlog zbog kojeg nikada nije obukao dres nacionalnog tima, naravno kada se o velikim takmičenjima radi.

Prijateljski meč između Kameruna i Kuvajta je bio itekako zanimljiv za gledaoce sa ovih prostora, odnosno navijače Partizana. Svoj debi je u nacionalnom dresu imao Leandre Tavamba koji je od samog starta bio na terenu, ali daleko od svoje pozicije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter