0
Fudbal

IBRAHIMOVIĆ O MONDIJALU: Niko se ne pita, ja odlučujem!

Objavljeno: 25.03.18 u 14:40

Zlatan Ibrahimović postao je novi član LA Galaksija, a prve izjave iz SAD bile su vezane za Mondijal u Rusiji.

Stigao je Ibrakadabra u Los Anđeles. Nema sumnje da su ‘galaktičari’ dobili najveću zvezdu lige. Sad ostaje da se Šveđanin upozna sa saigračima, neke zna od ranije poput braće Dos Santos i Ešlija Kola.

– Glavni fokus sada mi je Galaksi, da upoznam klub, saigrače i grad. Svakodnevno dobijam pozive o tome kako se osećam, šta mislim, o čemu razmišljam i koji su mi planovi. Trenutno moram da napravim tako da se u novoj sredini osećam ugodno, a onda sledi naredni potez. Dakle, korak po korak – rekao je Zlatan Ibrahimović.

Jedan od najboljih napadača u istoriji fudbala nije rekao definitivno ‘zbogom’ reprezentaciji. Moguće je da se pojavi na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

– Ako sam dobro i osećam da sam u stanju da radim ono što znam da mogu, vrata će mi uvek biti otvorena. Ta odluka nema veze sa drugom stranom, sa Švedskom, već samo sa jednom, sa mnom. Ako hoću da budem tamo, biću, a ako ne želim, neću. Ali to će tek dođi. Trenutno sam gladan fudbala i radiću na tome, a onda ćemo videti šta će se dogoditi – jasan je bio Zlatan.

Ibrahimović je za Švedsku odigrao 116 utakmica i postigao je 62 gola. Na Svetskim prvenstvima je igrao 2002. i 2006. godine, dok je na kontinentalnim turnirima igrao 2004, 2008, 2012 i 2016 godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter