0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

BLASFEMIJA: Lista najboljih 11 u istoriji Premijer lige koja će iznerivati mnoge, velika nepravda prema Nemanji Vidiću (FOTO)

Objavljeno: 25.03.18 u 09:32

Pravljenje liste najboljih fudbalera gotovo uvek se završi debatom o tome da li neki fudbaleri zaslužuju da se nađu tu, a jednu od najgorih imali smo prilike da vidimo u „Sandej Tajmsu“.

Njihov kolumnista Grejem Sunes, legendarni fudbaler Liverpula, izbacio je danas svoju listu najboljih 11 igrača po pozicijama u Premijer ligi, i utisak je da je napravio nekoliko nejasnih izbora.

Na golu je (opravdano) Piter Šmajhel, legendarni čuvar mreže Mančester Junajteda.

Mesto levog beka „zaradio“ je Ešli Kol (Arsenal, Čelsi), na desnoj strani „delovao“ bi Gari Nevil (Mančester Junajted), dok nam štoperska pozicija donosi i prvu dilemu. Naime, jedno mesto je očekivano otišlo Čelsijevoj legendi Džonu Teriju, ali je nejasno kako je Sunes odabrao Rija Ferdinanda pre Nemanje Vidića.

Vezni red nam donosi nove kontroverze, pošto se u njemu, pored Pola Skolsa (Man Junajted), nalaze i Kevin de Brujne i David Silva (Mančester Siti), dok su recimo izostavljeni fudbaleri poput Frenka Lamparda, Stivena Džerarda…

Kao desno krilo priliku je dobio Kristijano Ronaldo (Man Junajted), sa leve strane našao se Tijeri Anri, dok je samo srce napada, ispred Fernanda Toresa ili Luisa Suareza, rezervisano za Didijea Drogbu.

I sam Sunes je bio svestan kompleksnosti zadatka:

– Ovo je za pet godina ood kad pišem kolumnu bio najteži zadatak. Znam da će svaki navijač da odabere drugačiju ekipu, tako da se izvinjavam svima koje sam izostavio, istakao je Sunes.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter