Partizan je odlučio da zadrži dva igrača za narednu sezonu, a otkup Danila Pantića i Saše Zdjelara od Čelsija i Olimpijakosa koštaće crno-bele blizu milion evra.

Neki potezi se već vuku u Humskoj, a kako saznaje HotSport sportski sektor Partizana je odlucio da u narednoj sezoni zadrži dva igrača, kojima 30. juna ističe pozajmica.


Crno-beli žele da od Čelsija otkupe Danila Pantića. Ova misija se odrađuje već nekoliko meseci i ostaje samo završni čin da se utanači cena koja je otprilike malo veća od pola miliona evra. Ipak, ostaje da se dobije papir iz Londona, kako bi se utanačili još neki detalji i bila stavljena tačka u maju.

FOTO: STARSPORT

Druga poluga u veznom redu je Saša Zdjelar, koji se od dolaska iz Olimpijakosa pokazao kao dobar oslonac. I nema dileme da će Partizan aktivirati otkupnu klauzulu u iznosu od 500.000 evra. Ovde nema pregovora pošto je sve definisano sa klubom iz Atine.

Ulaganja će iznositi malo preko milion evra, ali je procena da u budućnosti klub daljom prodajom u Evropu može da inkasira nekoliko miliona evra i što je najvaznije – ima dva uigrana igrača u sastavu za narednu sezonu.

FOTO: STARSPORT