13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan na pragu dve kupovine od preko milion evra! (FOTO)

Objavljeno: 24.03.18 u 10:12

Partizan je odlučio da zadrži dva igrača za narednu sezonu, a otkup Danila Pantića i Saše Zdjelara od Čelsija i Olimpijakosa koštaće crno-bele blizu milion evra.

Neki potezi se već vuku u Humskoj, a kako saznaje HotSport sportski sektor Partizana je odlucio da u narednoj sezoni zadrži dva igrača, kojima 30. juna ističe pozajmica.

Crno-beli žele da od Čelsija otkupe Danila Pantića. Ova misija se odrađuje već nekoliko meseci i ostaje samo završni čin da se utanači cena koja je otprilike malo veća od pola miliona evra. Ipak, ostaje da se dobije papir iz Londona, kako bi se utanačili još neki detalji i bila stavljena tačka u maju.

FOTO: STARSPORT

Druga poluga u veznom redu je Saša Zdjelar, koji se od dolaska iz Olimpijakosa pokazao kao dobar oslonac. I nema dileme da će Partizan aktivirati otkupnu klauzulu u iznosu od 500.000 evra. Ovde nema pregovora pošto je sve definisano sa klubom iz Atine.

Ulaganja će iznositi malo preko milion evra, ali je procena da u budućnosti klub daljom prodajom u Evropu može da inkasira nekoliko miliona evra i što je najvaznije – ima dva uigrana igrača u sastavu za narednu sezonu.

FOTO: STARSPORT
0
0

13 Komentara

  1. Evo prodajte sumu posto zasto i sve sze resili platis ga dve milke aide za badava i onda nova pojacana adrzava grca i pomaze!

    0
    0
    Odgovori
  2. Obavezno otkupiti prava na svu trojicu pomenutih momaka! Izuzetno talentovani i vec mnogo dobri igraci, oslonci ekipe. Oni u narednih godinu-dve mogu da se razviju u velike asove i Partizan na njima da zaradi ozbiljne novce. Sto pre to resiti! Bravo za Upravu, samo tako, samo jako! Treba kupiti Stuparevica iz Vozdovca……

    0
    0
    Odgovori
  3. партизан је купио три најважнија појачања,мажић кокеза анђеловски…Најбољи трио партизана у његовој историји…Ово друго није битно,кад њих тројица се нађу на терену,то је увек сигурна победа партизана.

    0
    0
    Odgovori
    • …STO PISEM GLUPOSTI JA SAM DARKO I IZVINITE STO PISEM GLUPOSTI!IZ KREVECA PAO SAM NA GLAVU IZ KREVECA PAO SAM NA GLAVU!

      0
      0
      Odgovori
    • НЕКО МИ ЈЕ УКРАО ЛЕКОВЕ, ЗАТО САМ ПОЧЕО ДА ПИШЕМ ОВЕ БЕСМИСЛИЦЕ!МОЛИМ ВАС НЕ ЉУТИТЕ СЕ НА МЕНЕ!
      КАО МАЛИ ИЗ КРЕВЕЦА ПАО САМ НА ГЛАВУ!Д.К.Д.Р.

      0
      0
      Odgovori
    • ВОЖДОВАЦ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

      0
      0
      Odgovori
    • НЕ ЗНАШ ЗА ПОБЕДУ И АКО ЗНАШ ЗА ГОЛ ИЗ ГОЛ АУТА!
      НИ ОВЕ СЕЗОНЕ ЗВЕЗДАНАЕСТЕРАЦ НЕЋЕ НИШТА ДА ОСВОЈИ!
      ХОЋЕМО ЛИ У ШАБАЦ НА ВАШАР

      0
      0
      Odgovori
        • UVEK UZ INSTITUCIJU NIKAD UZ PROSTITUCIJU MANDOVU.
          I ZASTO BIH U OPSTE SPOMINJAO REC PROSTITUCIJA KOJI PREDTAVLJA JEDNO OD IMENA KOMSINICE MALE KADA JE OVO TEKST O INSTITUCIJI JEDINOJ NASOJ????????????????

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter