0
Domaći fudbal

FOTO: Vojvodina

ALEKSANDAR LINTA: Napornim radom do izlaza iz krize

Objavljeno: 24.03.18 u 14:37

Fudbaleri Vojvodine iskoristili su pauzu u šampionatu da odigraju prijateljski meč u Staroj Pazovi.

Pobednika u duelu sa TSC-om nije bilo, meč je okončan rezultatom 1:1, a pomoćnik Ilije Stolice Aleksandar Linta istakao je da tim iz Novog Sada prolazi kroz težak period.

– Pauzu u prvenstvu usled reprezentativnih obaveza koristimo da osvežimo igrače i na najbolji mogući način ih pripremimo za nastavak sezone. Današnja utakmica, u kojoj smo s razlogom izmiksovali tim, je jedna od stvari koju smo planirali u tu svrhu. Nastupile su dve postave po 45 minuta i zadovoljan sam zalaganjem i htenjem. U nekim situacijama nismo imali sreće, pošto smo pogodak primili iz prvog, a možda i jedinog šuta na gol. Međutim, sreću treba zaslužiti. Ovo su teška i brdovita vremena, iz kojih možemo izaći samo napornim radom, kaže Linta.

Vojvodina zauzima osmo mesto na tabeli, dok je eliminisana iz Kupa Srbije:

To je splet raznih okolnosti. Krize su sastavni deo fudbala, imaju ih i veće ekipe od Vojvodine, ali ćemo se svakako truditi da iz nje što pre izađemo. Fokusiraćemo se samo na rad i ubeđen sam da će doći bolja vremena, ističe Linta.

Cilj je plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, ali…

Ne znam koliko je realno da se taj cilj ostvari, ali znam to da ćemo sigurno dati sve od sebe. Ima još dosta da se igra, mnogo bodova je u opticaju i ne smemo odustati. Ići ćemo od utakmice do utakmice i videćemo dokle će nas to dovesti, rekao je Linta.

Naredni meč Vojvodina će odigrati u subotu u Nišu, kada će se, u okviru 29. kola Super lige Srbije, sastati sa domaćim Radničkim. Ta utakmica počeće u 15 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter