0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA EP: ‘Orlići’ brojali do šest protiv Gibraltara, Rusija se provukla u Skoplju

Objavljeno: 23.03.18 u 22:09

Mlada fudbalska reprezentatica Srbije ostvarila je i šestu pobedu iz isto toliko susreta u kvalifikacijama za kontinentalni šampionat, pošto su kao gosti slavili protiv Gibraltara sa 6:0.

Selekcija Gorana Đorovića očekivano je opravdala ulogu favorita protiv objektivno nedoraslog protivnika i sačuvala perfektan učinak u svojoj kvalifikacionoj grupi.

Srpski fudbaleri su od samog starta pokazali veliku dozu ozbiljnosti i rešenosti da što pre reše ovaj susret i zabeleže već unapred upisane bodove. To su na kraju učinili bez ikakvih problema.

Do poluvremena naš tim je vodio sa 3:0, a redom su pogađali Saša Lukić, Luka Jović i Milan Gajić, a u drugom delu videli smo još jedan pogodak Jovića koji je danas žestoko namučio odbranu domaćina, a pored napadača Ajntrahta u strelce su se upisali i Aleksandar Lutovac i Igor Zlatinović.

Malo je falilo da „orliće“ obraduje i rezultat iz Skoplja, gde je Rusija u četvrtom minutu nadoknade došla do pobede od 4:3 i tako održala korak za Srbijom. Treba istaći da je „zbornaja“ do ovog trijufa došla sa igračem više, pošto je nekoliko minuta pre pobedonosnog pogotka isključen dvostruki strelac Aleksa Amanović.

GIBRALTAR – SRBIJA 0:6 (0:3)

(Lukić 15, Jović 21, 60, Gajić 40, Lutovac 49, Zlatanović 82)

Gibraltar:Banda – Sera (od 58’ Ronan), Žoli, Barnet, Brito – Torilja, Vine (od 71’ De Los Santos) – Kumbes (od 77’ Isola), Ernandez, Balantin – Pizaro;
Srbija: Radunović – Gajić, Milenković, Jovanović, Bogosavac – Pantić, Račić (od 81’ Mićin), Lukić – Radonjić, Lutovac (od 73’ Zlatanović), Jović (od 63’ Šaponjić).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter