3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda ‘pikirala’ još jednog povratnika iz Evrope!

Objavljeno: 22.03.18 u 10:10

Posle Dejana Melega i Nemanje Nikolića, još jedan napadač se nalazi na spisku želja Crvene zvezde, slede pregovori.

Kocka se uveliko u Crvenoj zvezdi sa listom potencijalnih pojačanja za narednu sezonu i ponovo se traže aduti u Evropi. U ‘Ljutice Bogdana’ se nadaju borbi za Ligu šampiona, a kako saznaje HotSport, posle Dejana Melega usledio je poziv i Andriji Pavloviću (25), pošto se spominje mogućnost da u junu napusti Kopanhagen. Bivši igrač Rada i Čukaričkog je pre dve godine otišao sa Banovog brda u Dansku i na 53 meča ‘upisao’ je 15 pogodaka.

I pre selidbe iz Beograda, crveno-beli su pokušavali sa „brđanima“ da dogovore transfer, ali nisu mogli da izdvoje 1,5 miliona evra. Eventualni novi posao zavisi od obestećenja koje će tražiti Kopenhagen zbog važećeg ugovora, mada sve tri strane žele uspešno rešenje.

FOTO: STARSPORT

Ostaje da se sačeka kraj sezone koji je posle 20. maja, te će biti dovoljno vremena za pregovore, a jasno je da su Zvezdi potrebna dva ekstra napadača u slučaju prodaje Aleksandra Pešića.

0
0

3 Komentara

  1. Ти стављаш тачку на црно бело зло из загреба…Чекамо те да и следеће године поново узмемо титулу и да играмо Европу наравно.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter