0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REAKCIJA IZ NIŠA: Uprava Radničkog razjasnila situaciju oko kapitena Jovanovića

Objavljeno: 21.03.18 u 16:10

Turbulencija u Nišu ne manjka. Nakon iznenadne promene trenera promenjen je i kapiten, dugogodišnjem, Radničkog nezvanično je skinuta traka, te ga Dragan Antić nije poveo na mini pripreme, što je izazvalo lavinu nezadovoljstva na Čairu.

Nakon dva vezana poraza, kao moralni čin ostavku je podneo Boban Dmitrović, a na njegovom mestu našao se Dragan „Recko“ Antić. On je odmah opravdao svoj nadimak i prvog dana napravio određene „recke, a jedna od njih bio je i nepozivanje kapitena Aleksandra Jovanovića na mini pripreme na Ohrid.

Iz uprave Radničkog navode da su kritike javnosti neosnovane.

-Uprava Radničkog ne meša se i nikada se neće mešati u rad trenera. Ko god da je na klupi ima nezavisnost i autonomijju u radu. Cilj i kriterijumi Radničkog su visoki, a to je igranje u Evropi. Aleksandar Jovanović je fudbaler Radničkog i u prošlosti je dosta učinio za klub, a nepozivanje na mini pripreme proizvod je toga što je u prethodnih nekoliko dana Jovanović bio bolestan i nije trenirao, a radu Dragana Antića priključiće se nakon povratka sa Ohrida-izjavili su sa „Čaira“ za Hotsport.

Sam Aleksandar Jovanović rekao je za Hotsport da poštuje odluku trenera, a o čaršijskim pričama nije želeo da govori, dodavši da će uvek biti uz klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter